, Blog

Materiály zaměřené na řešení epidemie užívání e-cigaret v amerických školách (FDA)

Stránka agentury FDA s názvem Teen E-Cigarette Prevention Materials for Educators: Questions and Answers on FDA’s Collaboration with Scholastic je věnována tématu spolupráce FDA se společností Scholastic na vytvoření vzdělávacích materiálů pro učitele k řešení epidemie užívání elektronických cigaret v amerických školách.

Na stránce Teen E-Cigarette Prevention Materials for Educators: Questions and Answers on FDA’s Collaboration with Scholastic (v sekci Mládež a tabák americké agentury FDA) je formou rozhovoru popsána spolupráce americké agentury FDA se společností Scholastic.

V rámci spolupráce probíhající od r. 2018 byly vytvořeny informační zdroje pro středoškolské pedagogy a studenty. Cílem bylo seznámit středoškoláky s vědeckými fakty, která mohou pomoci proti dezinformacím souvisejícím s marketingem elektronických cigaret.

Materiály vytvořené v rámci této spolupráce jsou dostupné online na stránce Real Costs of Vaping: scholastic.com/youthvapingrisks/ (v angličtině a španělštině).

[Teen E-Cigarette Prevention Materials for Educators: Questions and Answers on FDA’s Collaboration with Scholastic; FDA, Youth and Tobacco, 01/07/2020; zobrazeno 13. 11. 2020]

 

800 35 00 00
po – pá
10-18 hodin
Napište nám:
Knihovna obrazových varování
Fotografie, vysvětlující texty a informační videa ...

NOVÉ na tomto webu, 29. 2. 2024: Zpráva o tabákových a nikotinových výrobcích v České republice 2023. OTEVŘÍT BLOG